Un concepte alternatiu de seguretat a la llar.

La seguretat en portes i finestres exerceixen una funció essencial en les nostres llars. Mai se sap quan pot passar una emergència a casa, per això es molt important prestar especial atenció al disseny i als materials que s’utilitzen en aquests elements. El sistema de seguretat dels tancaments de finestres cada vegada té més importància per la vulnerabilitat dels actuals. Us deixem amb aquest vídeo a a mode d’introducció com a referència als nous elements que s’utilitzen per augmentar la seguretat: el funcionament dels farratges i els vidres.

La casa d’alumini Kline ha elaborat aquest vídeo per donar a conèixer la importància de la seguretat en finestres. Es mostra una finestra de fulla oculta amb tancament Winkhause WK-2 i vidre Totalsif de Guardian Sun. Totalsif es un producte d’altes prestacions, un vidre amb garanties de futur, amb màxima transparència, màxims valors d’eficàcia tèrmica i control acústic i anti-bala.

A Arnedo Aluminis S.L. utilitzem part d’aquests elements com els vidres Guardian Sun, els tancaments Winkhause i fusteria d’alumini de fulla oculta similars a les que es fan referència en el vídeo.